150 rokov organizovanej turistiky

turistika blog

Viac...

Dni mesta Banská Bystrica

Dni mesta

Vo štvrtok 15. júna od 13:00 – 17:00 sa Poštové múzeum zúčastní na podujatí "Dni mesta Banská Bystrica" v záhrade UMB pri Štadlerovom nábreží . Priamo z tohto miesta môžete odoslať pohľadnicu alebo poštový lístok opečiatkované príležitostnou poštovou pečiatkou s portrétom Teofila Štadlera a pozrieť si výstavu Architektúra na malej ploche.

Viac...

František Horniak - To najlepšie z tvorby

Srdečne pozývame na pokračovanie série výstav Františka Horniaka - To najlepšie z tvorby. Tentokrát bude výstava prezentovaná v galérii Jabloň v Prievidzi.

Otvorenie výstavy bude 15. 6. 2023 o 17.00 (Falešníka 6, Prievidza). Na akcii bude zriadená príležitostná poštová priehradka pošty Prievidza 1.

Viac...

Bratislavské zberateľské dni 2023

baner bzd

Milí zákazníci, opäť sa stretneme na Bratislavských zberateľských dňoch! V stánku Slovenskej pošty - POFIS nájdete aktuálne vydania poštových známok a vybraný filatelistický tovar za posledné dva roky. K podujatiu sme vydali poštový lístok s prítlačou, dve príležitostné poštové pečiatky a tradične vydáme aj známku s personalizovaným kupónom venovanú BZD.

Viac...

BRATISLAVAFILA 2023

BAFILA blog

Pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej Republiky sa bude v dňoch 1. až 4. júna konať v priestoroch Slovenského národného múzea (vstup z Múzejnej ulice) Národná filatelistická výstava s medzinárodnou účasťou BRATISLAVAFILA 2023.

Viac...

Derniéra výstavy Petra Uchnára v Banskej Bystrici

derniera

Na podujatí bude zriadená príležitostná poštová priehradka pošty Banská Bystrica 1. Predávať sa bude aj katalóg venovaný výstave: "Peter Uchnár: Maľba, Ilustrácia, Grafika".

Viac...

Anketa o najkrajšiu známku 2022

anketa 2022

PRIAMY LINK NA HLASOVANIE TU

Viac...

Uvedenie poštovej známky Kostolík sv. Juraja v Nitrianskej Blatnici

V nedeľu 30. apríla Vás pozývame na uvedenie poštovej známky Kostolík sv. Juraja v Nitrianskej Blatnici. Na akcii bude zriadená priehradka POFIS a bude sa používať príležitostná poštová pečiatka.

uvedenie známky

Viac...

Inaugurácia poštovej známky 125. výročie vydavateľstva

tranoscius

Srdečne pozývame na inauguráciu poštovej známky, ktorá je venovaná 125. výročiu vydavateľstva TRANOSCIUS. Podujatie sa bude konať 27. apríla 2023 o 14:30 v priestoroch Mestského úradu (Štúrova 41) v Liptovskom Mikuláši.

Na akcii bude zriadená príležitostná poštová priehradka a k dispozícii bude aj príležitostná poštová pečiatka.

Viac...

Inaugurácia poštovej známky venovanej Viktorovi Kubalovi

Pozývame Vás na inauguráciu poštovej známky, ktorá je venovaná významnému slovenskému výtvarníkovi, karikaturistovi, scenáristovi a filmovému režisérovi Viktorovi Kubalovi. Na akcii bude zriadená príležitostná poštová priehradka pošty Svätý Jur.

pozvánka V. Kubal

Viac...