Uvedenie poštovej známky Veľká Noc 2023

Srdečne pozývame na uvedenie poštovej známky Veľká noc 2023: Slovenské ľudové rezbárstvo. Súčasťou podujatia bude aj zriadenie príležitostnej poštovej priehradky.

pozvánka veľká noc

Viac...

Inaugurácia poštovej známky venovanej Jánovi Gotčátrovi

gotčár pozvánka

Srdečne pozývame na prvú tohtoročnú inauguráciu, ktorá bude venovaná Jánovi Gotčárovi. Podujatie sa uskutoční 17. 2. 2023 (piatok) o 13.00 v obradnej sieni na obecnom úrade v Makove.

Viac...

Otvorenie výstavy Petra Uchnára: Plocha - priestor - príbeh

uchnár blog

Odjakživa ho to ťahalo k maľbe, no napokon sa jeho prácou stala ilustrácia. Možno aj preto jeho ilustrácie vyzerajú ako malé maľby vtesnané do stránok kníh. Absolvent ateliéru voľnej grafiky a knižnej ilustrácie prof. Dušana Kállaya a istú dobu aj jeho asistent na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave, pán Peter Uchnár, prichádza so svojimi výstavnými dielami do Banskej Bystrice.

Viac...

Uvedenie poštovej známky Historický poštový voz

blog

V rámci výstavy AGROSALÓN 2022 sa 8. decembra o 14:00 uskutoční inaugurácia poštovej známky z emisného radu Deň poštovej známky: Historický poštový voz.

Viac...

Vernisáž výstavy Františka Horniaka v Banskej Bystrici

Pozývame Vás na posledné otvorenie putovnej výstavy Františka Horniaka, ktoré sa uskutoční 13.12. o 15:30 vo výstavných priestoroch Poštového múze v Banskej Bystrici.

Viac...

Vianočná pošta 2022

blog vianocna posta

Viac...

Inaugurácia poštovej známky Vianoce 2022

blog vianoce

Viac...

Otvorenie výstavy Františka Horniaka v Piešťanoch

horniak vystava

Pozývame Vás na otvorenie putovnej výstavy "To najlepšie z tvorby Františka Horniaka" ktoré sa tentokrát uskutoční 8.11. 2022 o 15:30 v Dome umenia v Piešťanoch.

Viac...

150. výročie Východoslovenského múzea v Košiciach

muzeum KE

Viac...

Uvedenie poštovej známky venovanej Alešovi Votavovi

votava

Viac...