Predaj poštovej známky Návšteva pápeža Františka na Slovensku

Známka venovaná návšteve pápeža Františka sa bude predávať:

Dňa 14. 9.(utorok) bude zriadená príležitostná poštová priehradka (bude v stánku Slovenskej pošty) v Prešove na Nám. 1. Mája. Okrem známok a FDC obálok bude k dispozícii aj príležitostná poštová pečiatka.

Dňa 14. 9. bude tak isto príležitostná poštová pečiatka na pošte Košice 1 kde si takisto budete môcť zakúpiť známky a FDC obálky.

Vzhľadom na štátny sviatok (15.9.) a veľmi prísne bezpečnostné opatrenia nám, napriek našej snahe, nebol umožnený predaj pri Bazilike v Šaštíne.

Známky a FDC obálky sú stále k dispozícií u nás v predajni a takisto na našom online obchode na www.pofis.sk.

Komentáre

  • rg 11. sep 2021 @12:14

    Príležitostná poštová priehradka bude v Prešove v stánku, na voľnom priestranstve. V Košiciach príležitostná poštová priehradka na voľnom priestranstve nebude??? Pečiatku, známky a FDC si majú záujemcovia z celého kraja (minimálne) prísť kúpiť niekde mimo centra mesta, do budovy pošty??? V červenom okrese???

  • Monika Podolská (POFIS) 13. sep 2021 @06:31

    Používanie PPP počas návštevy Pápeža sa odvíja od možností a podmienok usporiadateľov. Predaj známok a používanie PPP mimo pošty nám bol umožnený len v Prešove.

  • rg 13. sep 2021 @09:56

    Ako epidemiológ (už nie v aktívnej službe, retired) si môžem dovoliť napísať, že toto mimoriadne rizikové riešenie bude určite predmetom záujmu hygienickej služby. Tak aspoň zníženie rizika rozptýlením na dlhšiu dobu - dokedy bude možné PPP na pošte Košice 1 získať?

  • Monika Podolská (POFIS) 13. sep 2021 @11:28

    Podľa skúseností je oveľa väčšia koncentrácia osôb práve na mieste počas podujatia, oproti možnosti získania PPP na pošte, či už v deň podujatia, alebo nasledujúce dni. Navyše pošta Košice 1 je v centre mesta. PPP sa bude používať nasledujúcich 7 prac. dní.

  • ipaulus 7. dec 2021 @16:28

    To je pekná " vtákovina ", že sa tieto známky budú môcť obchodovať iba 1 1/2 roka a potom : HOTOVO !!!