Spoločné vydanie s Arménskom

Pridať do obľúbených
  • m_gerec 13. január 2023 @13:36

    Pozrite na tlačovú úpravu priehradkového listu.Dávam otázku: koľko % odberateľov slovenských noviniek sa odhlási? .

  • Tono 14. január 2023 @14:19

    Tak to je sach aj mat pre nadsencov zberatelov - dochodcov....Co je to za hlupy napad a vydanie ???
    Dat za toto 80 €, ak niekto zbiera " plachty " ??? moze zacat setrit, mozno sa aj zadlzit a pozicat si,
    hanba navrhovej komisie. Co to v poslednej dobe vyvadzate pri vydavani znamok ???? Stacilo 2x UTL s jednou znamkou...Toto je likvidacia skutocnych, tych pravych filatelistov, mladi sa Vam na toto vykaslu....

  • mery.en123 8. február 2023 @18:29

    Priatelia, filatelisti, kolegovia. Spoločné vydanie s Arménskom je pekný, esteticky upravený UTL, ale nepochopiteľné vydanie pre filatelistov. Veď koľkí z nás zbierajú varianty kupónov a tu si musíte kúpiť celý UTL, pretože podľa informácií sa UTL bude predávať len v celku, teda bez trhania! Keď chcete mať kupóny, musíte si kúpiť celý UTL. Dôchodcovia a ostatní členovia zväzu si opäť priplatia 1€ nominál za známky, ktoré by v takom množstve vôbec nekupovali. Navyše-v pláne bol UTL 20 známok pri každej známke-vydanie je spolu v jednom UTL!!!.
    Čo sa stane s kupónmi, keď sa známky otrhajú na FDC, samostatné série, pečiatkované známky, predaj do zahraničia, atď. Kupóny sa zahodia(?), alebo si ich NIEKTO potom odkúpi v akejkoľvek kupónovej úprave. Alebo o niekoľko mesiacov varianty kupóny uvidíme na burzách, aukciách alebo u rôznych predajcov doma aj v zahraničí, ale už za solídne ceny.
    Mám návrh. Po otrhaní dvoch horných a dolných radov na už spomenuté použitie, zostane stred s 10+5K+10známkami. Čo by sa stalo, keby ZSF tieto stredy ponúkol za nominál členom zväzu ako členskú prémiu (!!!) miesto nezúbkovaného hárčeka s prečiarknutou hodnotou. Neviem, či tieto hárčeky majú aj nejakú filatelistickú hodnotu, v zahraničných katalógoch sa nespomínajú. Samozrejme túto členskú prémiu by zväz ponúkol len záujemcom, počítam, že niektorí členovia by nemali ani záujem. Táto prémia by mala aspoň nejakú filatelistickú hodnotu pre členov, ktorých každoročne ubúda.
    Záverom. Ako veľmi sa máme „BÁŤ“ októbrového spoločného vydania s Azerbajdžanom, kde je opäť deklarované vydanie 2x UTL 15 známok. Nechajme sa prekvapiť. Príjemne? Alebo...

  • m.kello 2. marec 2023 @01:05

    tento rok je bohatý aj na UTL. 12e+16.8e+14.4e+17.6+4.5+30+21.2e+40e TL= 156,5 eura, teraz prirátať 2x HA a zo zvyšku po jednej známke, FDC, CM, ZZ, nalepne a pamätné listy a všetko čo sa k nám dostane zo zahraničia pri spoločnom vydaní tak to bude isto 300eur hrubý odhad. Toto už fakt nie je pre dôchodcov. Toto speje naozaj už len k zániku filatelie.
    Ohľadom Spoločného vydania a TL. Toto je jasný biznis model ako pravdepodobne nahradiť pokles tržieb v dôsledku poklesu objednávok. Pri tých cenách sa nečudujem. Bude to klesať ešte viac. Takto si myslia, že nás prinútia kupovať tieto TL. Použil by som pár vybraných slov na to.
    Nie som síce členom ZSF, ale to čo spomínate vyššie je možnosť. Aj keď správne by filatelisti mali kúpiť presné kupónové varianty alebo tieto stredové "kríže", či známku zo ZZ. Taktiež asi je potrebné vyvolať diskusiu na vyššej úrovni kam má smerovať filatelistika na SR. Čo je potrebné pre bežný chod Pošty a čo už sú čisto filatelistické produkty a tomu prispôsobiť formu a počty známok. Osobne si myslím, že Spoločné vydania by sa mali vyhýbať prevedeniu TL, stačí vkusné UTL (8-10 známok) alebo HA +ZZ, FDC, CM.

  • m.kello 2. marec 2023 @01:07

    a Terchovská muzika si zaslúžila vkusnejšie prevedenie ako túto grafickú modernu. Žiaľ takto to vyzerá lacno.

  • matejkocis 13. marec 2023 @20:04

    Dobrý deň, na stránke sa objavili aj známky Arménska. Budú v predaji aj Arménske FDC?

    ďakujem

  • milos.cerven 20. marec 2023 @12:24

    Mám pár vodorovných kombinácii navyše. Sú to pásky s kupónmi vlajok, všetky varianty - PK, ĽK, SK.
    Ak mám niekto záujem, predám. Samozrejme za nominál.

  • milos.cerven 20. marec 2023 @12:28

    Zostavujem všetky kombinácie až po varianty 9 blokov s jedným kupónom. Aj 6 bloky (vodorovne aj zvislo!), 4 bloky, No a samozrejme 2 pásky, 3 pásky, 5 pásky zvislé aj vodorovné. Náročné na peniaze, dám vyúčtovanie, keď to bude kompletné, rozdelené na kombinácie a frankovanie.

  • Ferdo1 20. marec 2023 @16:03

    Dobrý deň. Pán Červeň mám záujem o v vodorovné variácie s kupónmi zo spoločného vydania s Arménskom PK, ĽK, SK., prípadne aj iné s vlajkami, textami aj zvisle
    email ferdolinea@gmail.com.
    ďakujem.

  • milos.cerven 21. marec 2023 @13:52

    Kombinácie sú predané.

  • milos.cerven 12. júl 2023 @11:09

    Mám na predaj bloky na kombinácie :
    2 ks desaťpásky s kupónom vlajky SR (kupón je hore v strede bloku aj s okrajmi)
    1 ks desaťpáska s kupónom vlajky Arménska (kupón je dolu v strede bloku aj s okrajmi)
    1 ks päťpáska so stredovým kupónom vlajky Arménska
    1 ks ľavý kupón SLOVENSKO - ARMÉNSKE VYDANIE
    1 ks pravý kupón arménsky názov vydania
    Predám za nominál plus poštovné.