Poštová karta

Pridať do obľúbených
  • jurikovicjuraj 15. január 2022 @14:03

    Chcel by som sa spýtať či je možné pri nákupe v Pofise, zbierať body na -Poštovú kartu.Ďakujem

  • Veronika Vančová (POFIS) 18. január 2022 @08:56

    Dobrý deň prajem, nie naše produkty nepatria do vybraných, aby sa Vám zbierali na karte body. Skúste sa prosím informovať priamo na niektorej z pobočiek Slovenskej pošty, ktorých služieb a tovarov sa to týka.

    Našla som na stránke poštovej karty tieto informácie:
    V bonusovom programe na Vás čakajú:

    Výhodnejšie nákupy na pošte
    Každým nákupom vybraných tovarov a služieb na pošte získavate body, ktoré môžete využiť na výhodnejší nákup vybraného tovaru z Bonusového katalógu. Uplatnenie nazbieraných bonusových bodov pri nákupe produktov z katalógu za zvýhodnené ceny funguje tak, že môžete platiť kombináciou body + peniaze.
    Výhodnejšie poštové služby
    Za realizáciu vybraných poštových služieb Vám vrátime časť zaplateného poplatku späť na Poštovú kartu vo forme bonusových finančných prostriedkov, ktoré môžete použiť na ďalšie nákupy a platby na pošte.

    Vybrané Dispozičné služby k Balíkom a Expres zásielkam doručenie na inú adresu na žiadosť adresáta a opakované doručenie na žiadosť adresáta (platí pre vnútroštátny a medzinárodný styk) sú majiteľovi Poštovej karty poskytnuté zadarmo. Pre využitie dispozičnej služby zadarmo, sa preukážte Vašou Poštovou kartou pri doručení zásielky.