Numizmatický pamätný list: Osobnosti: Alexander Dubček a iné

Pridať do obľúbených
  • JanoKlimek 7. december 2021 @23:33

    Produkty podobného charakteru, teda najmä tovar zo sekcie "zvláštna ponuka" dostanem v počte, v akom si zvolím ja osobne, samozrejme pokiaľ som členom nejakého filatelistického klubu. Aj tak sa samozrejme nejedná o všetky komodity z tejto sekcie. To je trocha špecifické. Poprosil by som, aby tí, ktorým je to jasné, nekritizovali, že to píšem tak polopatisticky. Nepíšem to pre nich. Teda musím dodať, že musím byť členom klubu v rámci ZSF. Považujem to za jednu z možností, ako zberateľov motivovať k členstvu. Musím podotknúť a podporiť to, že členstvo má viacero výhod ako nevýhod. V poslednej dobe prevažuje najmä možnosť získať členskú prémiu. Ja mám rád aj sociálni interakciu, a tak som za členstvo. Tento systém je však v tejto oblasti strnulý – myslím tým to, že pokiaľ chcem toho viac, tak to môžem zmeniť raz za rok. Aj mne sa ale však stáva, že potrebujem – chcem niečo kúpiť a darovať to niekomu a vtedy narazím na problém, s ktorým sa stretávajú všetci, ktorí kritizujú nedostatok daného tovaru. Vtedy naozaj prichádza do úvahy myšlienka obmedzenia kúpy danej komodity v počte 1, 2, poprípade 3 kusy na jednu emailovú adresu. Myslím si, že takáto možnosť by pomohla stupídnemu obchodu s týmto tovarom v čase, keď ešte nie je celý náklad vypredaný SP a už je provokatívne ponúkaný na predaj rôznymi špekulantami a s cenami, ktoré nemienim komentovať.

  • karolmilan52 8. december 2021 @17:20

    Pán JanoKlimek, najbližší klub filatelistov (novinkár) Vám podá podrobné vysvetlenie ako dodatočne získať niektoré produkty Slov.pošty, prakticky všetko čo bolo vydané a na tejto stránke to Pofis ponúka. Oslovte toho, kto dodáva KF novinky, či už ZSF, alebo obchodník, a priobjednajte si aj v priebehu roka.

  • Absolut4 15. december 2021 @18:44

    Pán Klimek.
    Ak budete niečo potrebovať, kľudne napíšte e-mail s požiadavkou. Nemal by byť problém získať nejaký tovar o ktorý máte záujem. Vehec
    pavol.vehec@unibuss.sk