Inaugurácia poštovej známky Botanická záhrada v Košiciach

Pridať do obľúbených
  • rg 17. jún 2020 @15:49

    Subjektívna stručná správa z inaugurácie: Poštová známka č. emisie 715 má uvedený dátum vydania 17.6.2020. Neviem, kedy bola v predaji inde, ale na pošte Košice 1, filatelistické okienko, doobeda v predaji nebola, odkázali ma na inauguráciu o 14,30 na príležitostnú poštovú priehradku v Botanickej záhrade. O 14,45 na tejto priehradke už známka – hárček nebol, bol vypredaný. Údajne ďalšia várka dorazí o päť dní na poštu Košice 1. Ďakujem zodpovedným za to, že som si dneska dvakrát urobil zbytočnú prechádzku. P.S. Prípadné pozitívne ohlasy na priebeh inaugurácie a autogramiády ponechávam prípadným ďalším komentátorom. Ja po tejto skúsenosti , ktorá je pokračovaním niekoľkých doterajších, úplne končím so záujmom o slovenské poštové známky.

  • info17 17. jún 2020 @17:09

    Dobrý deň.
    Dúfam, že si to rozmyslíte a nezanevriete na poštové známky Slovenska. Už o pár dní si ich budete môcť kúpiť v predajni v Košiciach, na sídlisku Dargovských hrdinov. Už nebudete musieť behať a hľadať. Dostupné budú už v prvý deň vydania na tejto predajni. Čaká sa už len na podpis zo strany pošty. Presne kvôli takým zberateľom ako vy, vznikla takáto iniciatíva z našej strany, aby sme sa nemuseli už doprosovať na pošte, ale aby ste si v pohode zajúpili to, o čo máte záujem. Bližšie info o spustení predaja už o pár dní aj na tejto stránke. P.V.

  • slavik 18. jún 2020 @11:05

    Tiez by som to tak nedramatizoval. Zhodou okolnosti som vcera (v den vydania) tuto znamku videl dostupnu na poste Kosice 11. Mimochodom doporucujem tuto postu co sa tyka noviniek. Vzdy maju kazdu novu znamku v den vydania k dispozicii a v kombinacii s mimoriadne prijemnou a ustretovou veducou posty je to 'sen kazdeho filatelistu'.

  • rg 19. jún 2020 @11:06

    Bol som na pošte Košice 11. Príjemná pani na priehradke 6: Známku sme nemali a nemáme. Známka má meškanie, bude tu v pondelok (t.j. o 3 dni). Nedramatizujem, konštatujem – ďalšia príjemná zdravotná prechádzka, aj keď filatelisticky zbytočná.

  • info17 3. júl 2020 @22:14

    Dobrý deň. Magnóliu a všetky ostatné novinky Slovenskej pošty už nájdete aj v Košiciach, na Krosnianskej ulici č. 83. Denne od 9:00 - 16:00. Dúfam, že už budete spokojný. P.V.