Známka šport

Pridať do obľúbených
  • ecse 8. máj 2017 @21:15

    Prosím Vás,čo bude námetom na tohtoročnej známke šport s dátumom vydania 9.6.? Ďakujem.

  • Absolut4 9. máj 2017 @00:17

    Slovensko - majstrom sveta v ľadovom hokeji...2017. :o))

  • i.krizka 15. máj 2017 @23:07

    Mal by to byť volejbalový reprezentant Bohuš Golian.Majster sveta, olympijský medajlist. Vyhlásný za najlepšieho volejbalistu sveta. Nestačí to? Je to určite na úrovni Dzurilu, či Popluhára.

  • ecse 1. jún 2017 @22:12

    Ako pozeram,tak vydanie sa posunulo a Goliana tam nevidim. Ak ma oci neklamu tak by to mali byt Nedomansky,Torma a Kvasnak. Ale asi je to zatial neoficialne.

  • i.krizka 2. jún 2017 @16:23

    Vašek Nedomanský bol vynikajúci hokejista za Slovan Bratislava, Československo i v NHL. Ale slovenskej národnosti nie je. Prečo zase sme upustili od tradície, že má ísť o vynikajúcich slovenských športovcov?

  • ecse 3. jún 2017 @14:09

    Súhlasím,pripadá mi to troška divné, Nedomanský nebol slovenskej národnosti a hrával za Slovan a Kvašňák zasa rodený slovák a celá kariéra za Spartu Praha,kde ho dokonca zvolili za sparťana storočia. Alebo žeby to bol zámer? Uvidíme ako bude vyzerať známka s tromi športovcami naraz.

  • ecse 3. jún 2017 @14:14

    A ešte som zabudol na Tormu. Narodil sa v Maďarsku,zomrel v Prahe, silne pochybujem,že ovládal slovenčinu slovom aj písmom.Samozrejme,je olympijský viťaz, braný ako slovák,to je bez debaty.

  • Tono 7. jún 2017 @16:44

    Neviem ci to este plati, alebo opytam sa inak.....kedy sa od toho upustilo ???, kedysi nesmela byt vydana znamka so zijucou osobou, lebo dost casto su v emisiach na nasich znamkach zijuce osoby, ci osobnosti....Kde je teda pravda ??? V tomto pripade je tiez zijuci Nedomansky a ani nema ziadne vyznamne vyrocie...a to uz nehovorim o vsetkych troch v tejto emisii, co sa tyka originality slovenskych obcanov.....Miesat do jedneho zaberu znamky tri rozdielne sporty je nejaka amatercina....( futbal, hokej, box )....Som zvedavy ako bude vyzerat ten zlepenec troch sportov v jednom obrazku........