Majstrovstvá sveta v cestnej cyklistike 2015 - Peter Sagan

Pridať do obľúbených
  • jan.murgas 25. apríl 2016 @12:55

    A ešte niečo, ak by niekto túžil po podpise na NL:
    http://www.euronumis.eu/euronumis/eshop/175-1-Novinky-APRIL-2016/0/5/9441-Nalepny-list-2016-Slovensko-Peter-Sagan-podpis

  • karolmilan52 27. apríl 2016 @18:55

    To snáď nie je pravda, takmer 100 € za podpis, i keď je to Peter Sagan ! Na inaugurácii tejto emisii v Žiline sme sa viacerí zhodli, že za podmienok v akých Sagan podpisoval aj nálepné listy (postojačky a bez podložky) si môžeme dať podpis aj sami.

  • Absolut4 28. apríl 2016 @08:31

    Škoda, že tam nedotiahli tu prezentáciu do konca.

  • Vojtech Jankovič 29. apríl 2016 @11:04

    S podpismi je to vždy veľmi neisté, lebo autenticita sa nedá príliš overiť, najmä ak to Sagan podpisoval za podmienok ako píše karolmilan52 (môžem to potvrdiť).
    Požadovaná cena je vskutku nezmyselne premrštená, ale ak jan.murgas myslí, že takto si získa serióznych zákazníkov, nech skúša, nikto mu v tom nemôže zabrániť. Len nerozumiem POFISu, prečo umožňuje na svojich stránkach propagáciu komerčných produktov, dokonca jeho vlastných a za také nehorázne ceny.

  • Vojtech Jankovič 29. apríl 2016 @11:14

    A čo sa týka samotnej inaugurácie, bola úplne nezvládnutá, lebo v podstate išli proti sebe snahy Slovenskej pošty a marketingu Petra Sagana. Na jednej strane bola snaha urobiť to maximálne pompézne ako tradičnú propagáciu novovydanej známky pre verejnosť (preto aj osobná účasť generálneho riaditeľa) a na druhej strane snaha urobiť to len ako malú akciu pre VIP klientov (preto aj ten nezmyselný čas 11:00, aby prišlo čo najmenej ľudí).
    Na recepcii som hovoril s marketingovým šéfom Saganovho tímu, ktorý mi potvrdil, že oni tam vôbec nechceli mať verejnosť a už vôbec nechceli, aby Sagan niečo podpisoval. Aj preto to vyzeralo ako to vyzeralo a Sagan sa pri podpisovaní tváril tak nevrlo. Snažia sa ho od takýchto akcií (kde nehrozia žiadni sponzori!) odizolovať kvôli snahe minimalizovať rozptýlenie nešportovými aktivitami a tiež, aby sa jeho podpisy komerčne nezneužívali, čo sa im však úplne nevydarilo - viď premrštená ponuka, ktorú zverejnil jan.murgas.

  • jan.murgas 29. apríl 2016 @11:41

    Vážený p. Jankovič: Ja nič nepredávam, nezískavám tým pádom zákazníkov...Ja Vás tu neohováram, nepíšem tu o Vás nič zle, aj keď niečo by sa samozrejme našlo. Pekný deň. JM

  • Vojtech Jankovič 29. apríl 2016 @12:00

    @jan.murgas: Nerozumiem prečo sa rozčuľujete. Ani vás neohováram, ani o vás nepíšem nič zlé. Napísal som len fakty, že ste zverejnili inzerát na premrštenú cenu podpísaného nálepného listu. Keďže tomu robíte takúto (neprimeranú) reklamu, predpokladal som, že je to vaša stránka a ponúkate vlastné nálepné listy s podpisom. Ak som sa v tomto mýlil, tak sa ospravedlňujem za nesprávnu úvahu. Nič to však nemení na veci, že robíte reklamu komerčným produktom, čo sa mi na tejto stránka zdá neprimerané.
    A vyprosujem si vaše narážky typu "aj keď niečo by sa samozrejme našlo". Ak máte niečo na srdci, napíšte mi to priamo na moju emailovú adresu: vojtech.jankvoic@gmail.com. Rád si to s vami vydiskutujem. A ak bude treba urobím nápravu. Príjemný deň, VJA!

  • Absolut4 29. apríl 2016 @12:27

    Páni kľud. Nemyslím si, že je to reklama. Je to podľa mňa len ukážka niečoho. Ja sám by som to tu zavesil, keby to tu už nebolo. Každý má možnosť kúpiť a predať ako chce. Je slobodná tvorba cien, však p. Jankovič.

  • Vojtech Jankovič 29. apríl 2016 @14:45

    Máte pravdu, trochu som to prehnal, mal som voliť miernejšie slová. ospravedlňujem sa ešte raz. Príjemný víkend všetkým, VJA!

    ...každý má možnosť kúpiť a predať ako chce, plne súhlasím. Nepropagujme však komerciu, keď nemusíme, nech si nájdu svoje vlastné kanály.

  • Absolut4 29. apríl 2016 @15:40

    Pekny vikend. Stale cakam, ze sa ozvete p. Jankovic a dotiahneme tie rozrobene veci...

  • jur1 25. september 2017 @22:35

    Neplánuje pošta urobiť dotlač známky č. 610 Majstrovstvá sveta v cestnej cyklistike 2015 - Peter Sagan, prípadne urobiť UTL 10? Síce známka nie je najkrajšia, ale záujem by o ňu bol. Navyše motív je stále aktuálny a taktiež chýba rok, pri akej príležitosti bola vydaná. Takže nič by nebolo potrebné meniť.

  • i.krizka 28. september 2017 @17:34

    Posledný úspech troch víťaztiev vrade si tiež zaslúži pozornosť. Vynde pošotový lístok? Potešili by ste celú verejnosť,nie len filatelistov.

  • karolmilan52 1. október 2017 @20:36

    Pre všetkých, ktorí si chcú P.Sagana uctiť aj zberateľsky - využite ponuku Slovenskej pošty - POFIS - Moja známka, teda známka s personalizovaným kupónom. Vyberte si vhodný TL a podklady na kupón (kupóny) si dodajte sami. Objednávky cez web Pofisu. Ak bude Váš návrh spĺňať kritéria pre výrobu, určite Vašej objednávke vyhovejú.

  • Monika Podolská (POFIS) 2. október 2017 @06:41

    Celkom také jednoduché to zas nie je, Na výrobu tlačových listov s fotografiami Petra Sagana potrebujete jeho súhlas.

  • i.krizka 2. október 2017 @21:07

    Súhlas vybavíte jedným telefonátom. Ostatné formality písomné dodatočne.To je problém?

  • i.krizka 3. október 2017 @13:42

    Ako to, že Sl.pošta ponúka personalizovaný kupón s Petrom Saganom. K tomu treba taktiež jeho súhlas. To sa dalo vybaviť tak rýchlo? A na poštový lístok je to už zložité?

  • ferda.adrian 3. október 2017 @14:22

    Pán Križka, čomu presne nerozumiete? Súhlas sme dostali v roku 2016 na známku NL a FDC. Z týchto motívov bol vyskladaný aj ZPK, ktorý máme doteraz na predaj. Tu žiaľ tento príbeh končí.

  • i.krizka 3. október 2017 @17:17

    Pán Ferda, ak máte od vlani scválenie motívov z nich sa nedá vyskladať prítlač na poštový lístok? Tomu naozaj nerozumiem.