Predajňa Pofis na Nám.SNP v Bratislave

Pridať do obľúbených
  • i.krizka 29. marec 2016 @13:43

    Pred nedávnom bola zrušená predajňa Pofis na Amer.nám. Ako náhrada má byť otvorená predajňa Pofis v budove Hlavnej pošty na nám.SNP. Už je v prevádzke? Prípadne, kedy sa tak stane? Sezóna príchodu turistov - filatelistov sa blíži.

  • i.krizka 5. apríl 2016 @07:58

    Prosím pani Podolskú o odpoveď, veď tá zaujíma nie len mňa,ale aj ostatných filatelistov. A predovšetkým BIS (Bratislavskú informačnú službu), aby vedela kde má poslať zahraničných turistov, zaujímjúcich sa o naše známky.

  • Monika Podolská (POFIS) 5. apríl 2016 @08:22

    Predajňa POFIS, ako náhrada za zrušenú predajňu na Odborárskom námestí na hlavnej pošte na Nám. SNP v Bratislave zatiaľ nie je plánovaná.

  • Athelas 22. apríl 2016 @01:39

    Predajňa v budove havnej pošty v Bratislave veľmi chýba! Síce si tam môžem kúpiť vreckovky aj ponožky, ale známky - tie sú schované pod pultom, a ak ich chcem vôbec vidieť, zdržujem všetkých v predajni. Kupovať a vyberať známky pri poštových prepážkach - to si pri vyťaženosti, ktorá tam panuje, radšej ani nechcem dovoliť.

    Panie, ktoré v Postshope na nám. SNP predávajú, si už zvykli na divných ľudí, ktorí proste nechcú len jednu známku v presnej hodnote a rýchlo vypadnúť preč - teda, aspoň niektoré. Ale filatelistické vedomosti majú prabiedne, nehovoriac o tom, že pri cene zásielok tiež neraz povedia nesprávnu sumu. A nevravím, že je to ich chyba, je to chyba toho, kto ich tam zamestnáva, ale nevzdeláva.

    Zo všetkého najhoršie je to, že dosť často je ich albumček známok doslova rozbratý a niekoľko dní, kým si ho nedoplnia, tam vlastne ani nemá zmysel chodiť.

    Existuje vôbec niekde na tejto planéte ešte hlavná pošta, na ktorej si človek vlastne nemôže prezrieť, nieto ešte kúpiť, ani len aktuálne emisie známok? Uvedomujete si rozsah tejto tragikomédie? Však vyjdite z kancelárie a choďte sa tam niekedy pozrieť!

  • Athelas 22. apríl 2016 @01:48

    Pani i.krizka prosím na Hlavnú poštu ich určite neposielajte - známky tam považujú za doplnkový tovar a ak nemajú šťastie na milú mladú slečnu, tak tie ostatné panie nevedia v cudzej reči porozumieť ani len to, že turista si tie známky pýta (zažil som minulý rok a ochotne pomohol). Nehovoriac o tom, že k Postshopu sa treba prebiť najprv zástupom zombií so žltými papierkmi v ruke a niekedy ešte aj druhým so zelenými zloženkami. S trochou šťastia možno nájdu v kúte za dverami zastrčenú schránku. Ale to tam v tej chvíli nesmie práve byť veľa ľudí...

  • i.krizka 22. apríl 2016 @05:49

    Treba sa obrátiť na gen.riaditeľa Sl.pošty.Ten má na šľastie správny názor.Pán Vančo šéf Pofisu, tvrdil,že na zriadení pobočky na Hlavnej pošte sa pracuje.Sú tam trvale nepoužívané prepážky.Jednu by Pofis mohol využívať, pri dobrej vôli.

  • jovyboh 22. apríl 2016 @19:29

    Bez úrážky páni, ale z akého dôvodu otvárať dve predajne POFIS-u v Bratislave, keď je tam 5 dní v týždni otvorená predajňa na Námestí slobody ??? Možno by skôr bolo vhodné rozšíriť otváracie hodiny v danej predajni aj v sobotu doobeda, aj keď len raz - dvakrát v mesiaci .
    Čo má povedať stred a východ Slovenska ??? Nebolo by vhodnejšie zriadiť pobočky POFIS-u radšej tam ( napr. v BB a v KE ), aby boli všetky produkty dostupnejšie aj pre ľudí z ostatných regiónov Slovenska ?

  • tomita84 22. apríl 2016 @22:40

    Východ? :).......my sme tu zabudnutí :)....ale ešteže máme web Pofis-u, tu si kúpim, čo chcem, i keď v ozajstnej predajni , alebo nejakom oddelení by to bolo super.

  • i.krizka 23. apríl 2016 @06:23

    Je hanbou pre 500 tis Bratislavu, hl.mesto Slovenska, keď zahraničný návštevník si nemôže na hl.pošte zakúpiť známky pre filateliu,tak, ako všade vo svete.

  • Absolut4 24. apríl 2016 @22:10

    A Košice nemajú turistov?? Nieje hanba pre Bratislavu. Môj známy z Nórska chodí v Ba do predajne...

  • i.krizka 24. apríl 2016 @23:02

    Pán Absolut 4, samozrejme, že i v Košicich, B.Bystrici by mal mať POFIS prepážku na hl.pošte. Tak, je to vo všetkých väčších mestách sveta. Váš známy ho našiel a čo ďalší čo si mysla, že to u nás funguje rovnako,ako v zahraničí.

  • Absolut4 25. apríl 2016 @12:14

    No v Nórsku by ste nepochodil ani tak ako u nás... Tu také niečo neexistuje, že na pošte si kúpite to, čo chcete. Myslím, že v Osle je nejaká predajňa..ale to je asi tak všetko.

  • i.krizka 25. apríl 2016 @13:28

    Skúste v Barcelone, Paríži, Otawe, Budapešti, Viedni, alebo Mnichove, určite pochodíte.Ja som bol spokojný.

  • Absolut4 25. apríl 2016 @15:47

    Určite na tom nie sme najhoršie. A internetová stránka?? Asi je najlepšia, najjednoduchšia a zákazník si tu kúpi naozaj všetko čo sa dá.

  • Athelas 28. apríl 2016 @13:44

    Páni jovyboh, Absolut4, tomita84, v prvom rade, nevidím naozaj veľký zmysel v tom porovnávať sa s horšími. Možno neviete, ako turizmus v Bratislave momentálne vyzerá, sú to krátke výbehy z výletných lodí, počas ktorých ľudia ledva stihnú prebehnúť užšie centrum. Blúdiť k nám. Slobody, to nie je pre bežných návštevníkov, ale pre odhodlaných fanatikov s GPS.

    No a nakoniec by som prosil, aby ste sa nenavážali do Bratislavy. Žijem tu, riešim tu problém, ktorý poznám a na ktorý narážam. To, že sa v Bratislave možno raz budú dať kúpiť na hlavnej pošte známky a že na nej dokážu oblúžiť aj ľudí, ktorí nehovoria po Slovensky neznamená, že to na východe nemôže byť realita tiež. Skôr než "prečo Bratislava nie" hľadajte spôsob "ako Košice áno".

    Ďakujem

  • Absolut4 28. apríl 2016 @16:23

    Kto sa navaza do BA? Presne tak, neviem ktory turista ma chut nahanat postove znamky...

  • Absolut4 28. apríl 2016 @16:24

    A to plati aj pre Kosice. Tych filatelistov az tak vela nie je.

  • i.krizka 28. apríl 2016 @17:29

    To by ste sa divil koľko ich je. Bratislavská informačná služba (BIS) by Vám vedela vyčísliť koľko. A kde ich má poslať? Na hl.poše nedostnú nič a tak majú ísť taxíkom na Hl.námestie? Pofis takto prichádza o zárobky, to nevadí nikomu? Naše známky sú vo svete veľmi žiadané a tomu treba prispôsobiť a organizovať ich ponuku.

  • tomita84 29. apríl 2016 @13:46

    No ja tiež neviem, prečo aj mňa spomenuli,keď ja som vlastne vo svojom príspevku len pochválil web pofisu :)

  • Absolut4 29. apríl 2016 @14:44

    Nevadi. Tak je dobre ako je.

  • Athelas 30. apríl 2016 @09:49

    Pán tomita84 ospravedlňujem sa, ja som len nechcel, aby tu z toho bol flame (nepodarilo sa) a aby debata zostala zmysluplnou a k téme.