známky medailistov z olympiády a paraolympiády 2012

Pridať do obľúbených
  • Peter 2. august 2012 @20:01

    Dobrý deň.
    Chcem sa spítať či po skončení olympiády uverejnite úspešných olympionikov.
    Ďalej by som chcel navrhnúť že by ste sa takýmto spôsobom odvďačili aj paraolimpionikom. Veď aj oni reprezentujú Slovensko a bolo by to pekne odvďačiť sa im aj takto vydaním podobizni na známkach, ale prosím vás žiadne trapošiny ako vyšlo po MS v hokeji. Túto známku ste nezvládli, alebo by ste mali vymeniť grafických návrhárov. To ale je už páse. Vydáte olympionikov a paraolympionikov?

  • Peter 9. august 2012 @19:48

    Zrejme som pofis zaskočil mojimi otázkami že nedokázali vôbec reagovať a odpovedať :-((
    Vedenie pofisu nezabudnite si dať dalšie zlaté padáky za vašu prácu!!! :-((

  • m_gerec 10. august 2012 @08:10

    Odpoveď na Vašu otázku nájdete v diskusii "Emisia OH Londýn 2012": peniaze, peníze, peňeži... Niekomu sa konkrétna známka páči, niekomu nie; napíšte aká podľa Vás mala byť oslavná hokejová známka, nech vieme aký máte vkus.

  • 1_1 11. august 2012 @15:26

    ...aby sme sa my, ktori mame patent na krasu znamok mohli na vas z chuti zasmiat.

  • Peter 11. august 2012 @21:51

    m-gerec - medaily získal celí tým. Takže aj známka mala tomu zodpovedať. Aká by mala byť? Mal by som veĺa nápadov a hlavne by na známke bol celý tým.
    1_1 - vy máte patent na krásu známok a rád by ste sa na niekom smial? Tak sa pozrite do zrkadla a potom sa zasmejte, ale aj sa zamyslite či máte právo niekoho takto urážať ako ste to spravyli a to len preto že napísal svoj názor. Navyše spýtajte sa filatelistov na názor. Tá známka sa nikomu nepáči. Takže to nieje iba môj názor. Navyše nabudúce si láskavo odpustite takto verejné niekoho urážať!!!

  • 1_1 11. august 2012 @22:29

    p.k. ja vas v ziadnom pripade neurazam, ani nemam patent na krasu (tu ma niekto iny v nasej znamkovej politike), ale keby ste za tie roky citali moje prispevky ohladom nasej pruderne upatej znamkovej politiky, ktoru ovlada zopar ludi a ich pochlebovacov uz 20 rokov bez zmien, tak by ste pochopili, ze to bolo nedopisane pokracovanie prispevku pana predomnou. Za kazdy moj nazor sa do mna poriadne navazaju (takze im to vraciam, aby konecne otvorili oci a pozreli sa aj za nase hranice), asi preto, ze je iny ako ich.

  • Vojtech Jankovič 14. august 2012 @10:23

    Pán 1_1 ako som napísal v inom príspevku v Pofisfóre, skúste zvážiť používanie menej agresívneho a konfrontačného tónu vašich príspevkov. Vaše vyjadrenie z 11. augusta 2012 skutočne môže dotyčného pána uraziť. Toto fórum by malo slúžiť na konštruktívnu diskusiu a nie urážanie diskutujúcich. Preto aj vyjadrenie Petra Klucku o zlatých padákoch považujem za nanajvýš nemiestne. Ani mne sa mnoho vecí, ktoré Slovenská pošta, resp. POFIS robí nepáči, všetko by však malo mať slušný rámec.

  • Peter 14. august 2012 @13:39

    pán Vojtech Jankovič - Slušný rámec??? Prosým vás veď si anilen nedali námahu odpísať na moju otázku že či vydajú známky pre olympionikov. Za toto sú platený? Za nič nerobenie? ha ha ha V peknom štáte to žijeme :-((
    Ešte jedno chcem dodať pokiaľ iba budeme držať huby na slušnom rámci ako ste to napísali tak si snámi oni budú robyť čo chcú, ale na jedno zabudajú a to na to že oni sú tu pre nás a nie my pre ních !!!

  • Veronika Vančová (POFIS) 14. august 2012 @14:01

    Dobrý deň pán Klucka, vzhľadom na dovolenkové obdobie sme pohotovo nereagovali na Vašu otázku z 2. augusta za čo sa Vám ospravedlňujeme.
    Známky k letným olympijský a paralympijský hrám sme v tomto roku už vydali a neplánujeme zaradiť do emisného plánu 2012 ďalšie známky s touto témou. Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať o dodržiavanie "elektronickej" etikety v rámci Vašich príspevkov a názorov na našom Pofisfóre. Ďakujeme.