TL Vianočná pošta s personalizovaným kupónom

Pridať do obľúbených
  • stjuraj 23. november 2012 @12:50

    Bude,alebo je,v PostShopoch Sl.Pošty v predaji TL Vianočná pošta s personalizovaným kupónom?
    Ďakujem.

  • i.krizka 8. september 2014 @13:41

    Na Slovensku je vydaná známka k V.Noci a budú vydané dve známky k Vianociam, hoci v minulých rokoch sme sa zaobišli s jednou.Perečo? V ČR napríklad obe tieto emisie v roku 2014 zrušili.

  • 1_1 11. september 2014 @19:52

    Bolo by cudne, keby Cesko vydavalo znamky ku krestanskym sviatkom, kedze podla posledneho scitania sa ku krestanstvu hlasi len 14% obyvatelov. Je to akokeby mi sme vydali znamky k lunarnemu roku kona, alebo roshasane len preto, ze to ziju aj take mensiny. Na Slovensku je vsak krestanstvo dominantne cca 75% obyvatelov sa hlasi k roznym krestanskym cirkvam. Preto je normalne, ba priam ziaduce, ze taketo emisie vychadzaju. Mna vsak mrzi (a nielen mna), ze aj do znamky vydanej k vylucne krestanskym sviatkom dokaze autor prepasovat a nakoniec aj presadit pohansko-komunisticke sviatky jari, ci zimy. Ako je to mozne???

  • Monika Podolská (POFIS) 30. september 2014 @12:41

    Dobrý deň,
    príspevky, ktoré sa netýkali témy sme vymazali. Toto fórum je filatelistické a nie politické. Prosíme prispievateľov, aby písali len príspevky, ktoré sa týkajú filatelie, respektíve vydávania našich produktov.