Poštové lístky - anketa

Pridať do obľúbených
  • Glorikova 15. september 2011 @14:57

    Dobrý deň,zúčastnila som sa ako každý rok ankety o najkrajšiu poštovú známku, FDC a pečiatku za rok 2010. Bolo zvykom, že ste účastníkom ankety posielali poštový lístok s prítlačou známky, ktorá sa umietnila na 1. mieste. Vlani to bola známka Madona z Ľubice. Chcem sa opýtať, či ste poštový lístok 194 CDV 192/11 posielali anketárom ? Ďakujem za odpoveď. Jana G.

  • micka 17. september 2011 @12:18

    Milo ma potešilo vydanie nového lístka so známkou poštovej stanice a s prítlačou pošty v Piešťanoch. Pošta tak priamo okrem iného prispela k úspešnému konaniu podujatia Dní filatelie Slovenska. Vydanie nového lístka rozšírilo portfólio námetov celín pre zberateľov. Zaujímalo by ma, či Slovenská pošta bude pokračovať so zobrazovaním ďalších historických pôšt na celinách a odporúčal by som aj zobrazenie niektorých starých a zaujímavých historických poštových pečiatok, napr. Bardejov s poštovou trúbkou alebo pečiatku V.TIRNAU, ktorá je najstaršou poštovou pečiatkou z územia Slovenska, príp. iné. J.Mička

  • Monika Podolská (POFIS) 19. september 2011 @08:35

    Dobrý deň,
    vydávanie poštových lístkov je iniciované zväčša filatelistami, takže záleží práve na nich, aké prítlače na lístky budeme vydávať.

  • Vrajo 20. september 2011 @11:10

    Dobrý deň, pani Podolská,
    patrí sa neodpovedať na "nevhodné! otázky? Veď otázka bola položená k téme "Poštový lístok - anketa!

  • Monika Podolská (POFIS) 20. september 2011 @11:58

    Dobrý deň,
    prepáčte, ale reagovala som na príspevok p. Mičku.
    Vyhlásenie ankety, ako aj jej vyhodnotenie (a teda všetky aktivity ktoré s tým súvisia) boli v tomto roku plne v kompetencii Zväzu slovenských filatelistov.

  • Vrajo 21. september 2011 @13:51

    Dobrý deň,
    prepáčte, ale ja som nezazlieval reakciu na otázku pána Mičku ( aj keď to nebolo k téme " Poštové lístky - anketa"), ale ignorovanie otázky Glrikovej! Ak desať rokov zasiela SP poštové lístky a teraz s tým prestane, patrilo by sa to vysvetliť VEREJNOSTI.

  • Vojtech Jankovič 27. september 2011 @13:49

    Myslím, že odpoveď M. Podolskej je plne vyčerpávajúca. Hľadajte odpoveď vo vedení Zväzu slovenských filatelistov, prečo organizovali tento rok anketu tak ako ju organizovali. Oni by mali dať vysvetlenie VEREJNOSTI.