Prihlasovanie/profil + kombinacie produktov

Pridať do obľúbených
  • gtimkova 30. júl 2011 @08:32

    1) Neuvazovali ste nad moznostou obohatit profil po prihlaseni?

    Napriklad v katalogu znamok mat moznost oznacit si tie, ktore clovek ma (elektronicky katalog). Ulahcilo by to objednavanie, ked nie vzdy ma clovek po ruke dokumentaciu a pri tolkom mnozstve znamok je niekedy tazke si ich zapamatat. Tymto sposobom by sa predlzil aj cas, ktory ludia stravia na Vasej stranke a zatraktivnila by sa ponuka sluzieb.

    2) V zahranici sa casto stretavam s roznymi kombinaciami produktov (FDC + PaL/NaL + popis udalosti/historia). Je to velmi pekne graficky upravene. Uvazuje sa do buducnosti alebo aspon pri velmi vynimocnych prilezitostiach o takejto moznosti? Je to otazka ceny a zaujmu, zeby sa to nevyplatilo?

  • Monika Podolská (POFIS) 1. august 2011 @08:28

    Dobrý deň pani Timková,

    Ďakujeme za Vaše podnety. V budúcnosti máme v pláne aj rozšírenie možností v katalógu, respektíve ponuky služieb pre filatelistov.

    Vydávanie rôznych zberateľských setov a špeciálnych produktov je závislé od dopytu zákazníkov. Aby boli takéto produkty aj cenovo dostupné, je potrebné, aby bol o ne dostatočný záujem. Podľa doterajších skúseností, žiaľ, je záujem o kombinácie produktov skôr ojedinelý. Napriek tomu zvážime možnosť vydania podobného produktu pri niektorej mimoriadnej emisii.