Celinove pohladnice

Pridať do obľúbených
  • m_gerec 14. apríl 2011 @07:38

    Za vydanie noveho druhu celin - celinovej pohladnice s natlacenou znamkou Vam patri pochvala. Dufam, ze neostane len pri tomto jedinom pokuse a dockame sa napr. vianocnej alebo velkonocnej pohladnice vydanej vo vysokom naklade, bezne dostupnej na kazdej poste. Aby predajna cena bola rovnaka ako u obycajnych pohladnic (+ postovne) tak vobec nemusi mat lentikularnu tlac (ktora je pri "akcnom" hokeji vitana); aby sa mohla predavat aj viacero sezon tak by mohla mat originalnu - aktualnu vianocnu resp. velkonocnu znamku ale s premenlivou T-hodnotou.
    Co sa mi vsak na hokejovej pohladnici nepaci je pritlac - na co to bolo dobre? Pan Smazak - kde ma odosielatel napisat spravu?

    http://www.pofis.sk/katalog/produkty/celinova-pohladnica-2011-sport-majstrovstva-sveta-v-ladovom-hokeji-2011-s-pritlacou

  • peter 14. apríl 2011 @10:05

    S pánom Gerecom absolútne súhlasím. Tá prítlač môže byť na poštovom lístku, ale na pohľadnicu nepatrí. Pán Smažák, menej je niekedy viac. Z tej pohľadnice ste spravili len suvenír...

  • karol 14. apríl 2011 @17:27

    Pán Gerec, prečo písať správu adresátovi - všetko je jasné. MS v hokeji sú jedna z mála príležitosti, ako sa môžu filatelisti propagovať a čo-to aj zarobiť. Všetko, čo vydal a verím, že zdravie dovolí p.Smažákovi ešte vydávať k niečomu vždy bolo. Ovocie, ktoré mi nechutí nekupujem.

  • peter 15. apríl 2011 @10:46

    Pán karol, keby ste prezradili, ako filatelisti môžu na MS v hokeji čo-to zarobiť, možno by Vám boli viacerí vďační...