POFIS Košice

Pridať do obľúbených
  • gtimkova 25. február 2011 @16:58

    Dobry den,

    rada by som sa opytala preco uvadzate v Kontaktoch v predajnych miestach:

    21. Košice 1 Poštová 20, 040 01

    ked ziadne pracovisko POFIS, dokonca ani okienko tam nie je. Je to myslene ako mozny predaj znamok?

    Skoda, ze uz vsetky filatelie z mesta vymizli.

    GT

  • slavik 28. február 2011 @10:51

    Ja by som tuto temu rad rozsirol o otazku. Preco je Pofis predajna v Bratislave hned 2x, dokonca 500 metrov od seba a v ziadnom inom velkom meste, napr. v Kosiciach, ziadna? Dokonca ani postova priehradka.
    Neuvazuje sa o zriadeni ziadnej novej predajni v nejakom inom meste ako Bratislava?
    Ak mi budete chciet odpovedat, ze je k dispozicii elektronicky obchod, opakujem otazku preco su dve predjane v Bratislave.
    Mimochodom elektronicky obchod nepostacuje pre zberatelov peciatok, chybotlaci, ...

  • Monika Podolská (POFIS) 28. február 2011 @11:05

    Dobrý deň,
    na pošte Košice 1 (Poštová 20, Košice) je oficiálna filatelistická priehradka. POFIS, na základe stálej objednávky pošty Košice 1, pravidelne zásobuje túto priehradku novinkami. Odporúčam Vám opýtať sa priamo na pošte.

  • Monika Podolská (POFIS) 28. február 2011 @11:24

    V minulosti boli filatelistické priehradky s tovarom POFIS na viac ako 50 poštách po celom Slovensku. Zníženie počtu priehradiek bolo z dôvodu zníženia záujmu o filatelistický tovar.
    Predajne v Bratislave sú preto, že aj sídlo POFIS je v Bratislave a predajne (napriek tomu, že sú dve) sú silne navštevované.
    Žiaľ, záujem filatelistov má skôr klesajúcu tendenciu a preto zriadenie novej predajne v inom meste by bolo momentálne nerentabilné. Dôkazom toho je aj, že jediný obchodník s filatelistickým tovarom z Košíc s nami ukončil spoluprácu.
    Pre zákazníkov z iných končín Slovenska je možnosť objednať si tovar na dobierku, alebo nakúpiť v internetovom obchode.
    1, Ak máte záujem o stály odber poštových známok a produktov POFIS , môžete sa prihlásiť na pošte Košice 1. 2, Pečiatkovanie PPP sa nemôže vykonávať na viacerých miestach, lebo na každú akciu je len jedna PPP a tak by nemohla byť aj Bratislave aj v inom meste. Ak máte záujem o príležitostnú pečiatku, aj tak musíte poslať objednávku do Bratislavy.
    3, POFIS sa vo svojich predajniach nezaoberá vyhľadávaním a predávaním chybotlačí.

  • gtimkova 7. marec 2011 @10:29

    Bohuzial na Poste 1 v Kosiciach som pravidelne a ked sa tam opytate na priehradku, povedia Vam ze ziadna nie je. Priala by som si, aby som sa mylila. Vo vstupnej hale je jedna vytrina s filatelistickym materialom, ale aj to je len expozicia filatelistickeho klubu tusim.

    Ak chcete nejaku znamku, otvoria Vam ich klasicke knihy s aktualnymi znamkami a to je vsetko. Ale aj to len na klasickej priehradke, nie priehradke POFIS. Pretoze, aby Vam niekto listoval a vy by ste ukazovali ktore chcete, na to nemaju chut ani cas. Harceky, listy ani ziadny iny material je nedostupny.

  • Monika Podolská (POFIS) 7. marec 2011 @11:18

    Dobrý deň,
    po Vašom prvom príspevku sme oslovili Oblastné riaditeľstvo pôst v Košiciach, kde nám po dohode s vedúcim pošty prisľúbili, že na Pošte Košice 1 filatelistickú priehradku označia. Zo strany zákazníka je ale už teraz možné na tejto pošte požiadať o zavedenie stálej objednávky filatelistických noviniek. Ak najbližšie túto poštu navštívite, prosím, skúste sa na priehradku opýtať a ak Vám znovu dajú negatívnu odpoveď, prosím, napíšte nám.

    Sme otvorení kritike zákazníkov a budeme radi, ak nás aj naďalej budú informovať o svojich postrehoch a podelia sa so svojimi návrhmi ako zlepšiť služby Slovenskej pošty pre filatelistov.

  • m_gerec 7. marec 2011 @12:22

    Na poste KE 1 sluzby filatelistickej priehradky vykonava Hlavna pokladnica (chodba vlavo, za novinovym stankom).

  • gtimkova 17. marec 2011 @14:49

    Dobry den,

    hned zajtra sa tam vyberiem. Dakujem velmi pekne.

    Prosim neberte pripomienky ako kritiku. Ak by nebolo toto forum, tak asi by som to nikomu nepovedala :) Ale mam z neho velmi dobry pocit ze niekoho nazory zaujimaju. Ako som si vsimla, stale odpovedate na dotazy v co najkratsom case a Vas elektronicky obchod je uzasny. Prinasa znamky blizsie k ludom a hlavne dava moznost venovat sa tomuto hobby este viac. Pravdupovediac, odkedy poznam Vas obchod, doplnila som svoju zbierku slovenskych znamok.

    Takze pripomienky berte len v dobrom ako este viac skvalitnit uz aj tak kvalitne sluzby tejto stranky.

    Dakujem.

    GT

  • Monika Podolská (POFIS) 17. marec 2011 @14:58

    Dobrý deň,
    v žiadnom prípade sa na žiadne pripomienky nehneváme. Konštruktívna kritika môže len prispieť k zlepšeniu našich služieb. Sme veľmi radi, že sa Vám stránka páči a ste s ňou spokojná.

  • gtimkova 23. apríl 2011 @21:26

    @ m_gerec: skoda ze som si na Vasu odpoved nespomenula pri svojej navsteve posty. Nasmerovali ma na okienko pre baliky, kde mi povedali ze poskytuju len znamky :) V utorok skusam stastie znova :) Zacina sa to podobat na jednu usmevnu story, este ze tu je super e-shop, bez neho by som bola v KE stratena :)

    O dalsich prihodach s Postou 1 v KE budem priebezne informovat.