Medzinárodný rok chémie .

Pridať do obľúbených
  • HJ 12. január 2011 @14:19

    Chtěl jsem se zeptat jak budou na archu koncipovány známky + kupony. Bude to jak tradičně vydávaná emise Den známky Z+K+Z+K+Z+K+Z+K+Z+K, aby bylo možno udělat LK, PK + meziarší,nebo to bude tištěno jinak. Dále se chci zeptat jestli jste se už něco dozvěděli od pobočky Bratislava 1, která má nastarosti tisk automatových známek novou informaci, kdy budou v tomto roce vydány autom. zámky a v jakém nominálu . Po případě, jestli je na ně nějaký kontakt meilová nebo kontaktní adresa.
    Děkuji za odpověď.

  • Monika Podolská (POFIS) 12. január 2011 @14:36

    Dobrý deň,
    známky emisie Medzinárodný rok chémie budu koncipované presne tak isto ako pri emisii Deň poštovej známky: známka + kupón z pravej strany.
    O automatových známkach zatiaľ nemáme žiadne informácie. Akonáhle budeme vedieť niečo nové, dáme informáciu na našu stránku.

  • peter 12. január 2011 @20:55

    Na doplnenie uvádzam, že z usporiadania priehradkového listu známok a kupónov emisie ku Dňu známky nemôže vzniknúť medzihárčie. Sú len rôzne kombinácie známok a kupónov. Medzihárčie by pri používanej tlačovej technike mohlo vzniknúť len v prípade nerozrezania tlačového listu na priehradkové listy.

  • Master1993 6. marec 2011 @14:58

    Dobrý deň,

    mám otázočku, či k tejto emisii bola vydaná známka z Belgickej strany (prípadne FDC, CM ?), pretože ju tu nikde neuvádzate.
    Ďakujem

  • Monika Podolská (POFIS) 6. marec 2011 @15:44

    Dobrý deň,
    áno, samozrejme, že Belgická pošta vydala známku (je aj na našom aj na belgickom PaL). Keďže to ale nebolo spoločné vydanie poštovej známky, ale len pamätného listu, belgické produkty sme neodkupovali a teda ani ich neponúkame. Belgická pošta vydala aj svoje FDC a PaL.