• m_gerec 8. november 2010 @08:19

    Preco prosim Vas v tohtorocnom EP nie su vyobrazene vsetky znamky/navrhy? Predpokladam, ze znamky sa tlacia resp. uz su vytlacene, cize navrhy boli uz davno schvalene...
    A podobne pre rok 2011 - preco nevyvesite na web vsetky navrhy? Kedy tam budu plany znamok a celin v PDF?

  • Monika Podolská (POFIS) 8. november 2010 @08:34

    Dobrý deň,
    Výtvarné návrhy sú na stránku doplnené až keď sú definitívne odsúhlasené Realizačnou komisiou. To platí pre rok 2010 a aj pre rok 2011, kde je väčšina návrhov len vo fáze rozpracovania.
    Emisné plány na rok 2011 budú na stránku doplnené po ich odsúhlasení novým vedením SP.

  • m_gerec 8. november 2010 @12:27

    Cize dnes, 8.11. este nie je Realizacnou komisiou odsuhlasena znamka Goticka malba z Lubice, ktora je planovana na 26.11.? Ak to Komisia stihne dnes, tak za 18 dni bude vyryta, vytlacena a distribuovana?

  • Monika Podolská (POFIS) 8. november 2010 @12:52

    Dobrý deň,
    výtvarný návrh bol z organizačných dôvodov odsúhlasený na poslednú chvíľu a žiaľ, zatiaľ sme z technických príčin nemohli uvedený VN na stránku vložiť. V minulosti sa na stránku dávali až obrázky hotových poštových známok, po ich dodaní z tlačiarne.
    Snažíme sa, aby sme filatelistom vyhoveli a vyšli v ústrety a aby mohli obrázky známok vidieť pred ich vydaním, ale v odôvodnených prípadoch to nie je vždy možné.

  • burcostefan 9. november 2010 @08:59

    Pripájam sa k pripomienke pána Gereca. Nechápem liknavosť a neodôvodnené neskoré oznamovanie vzhľadu známok i pečiatok, či už je to zo strany komisie alebo inej. Príkladom sú naši susedia, napr. v ČR zverejnia nielen plán, ale aj vzhľad známok /návrhy/ a vytlačia edičný plán. U nás sa asi stále mieša politika do záležitostí, kde vôbec nepatrí!

  • Veronika Vančová (POFIS) 9. november 2010 @09:13

    Pekný dobrý deň,
    ako napísala kolegyňa, nie vždy je možné uverejniť výtvarný návrh. To, že uverejňujeme výtvarné návrhy v predstihu je naša dobrá vôla a nemáme na to žiadne pravidlo ani predpis. Dovoľujeme si Vás preto v prípadoch uverejňovania výtvarných návrhov požiadať o trpezlivosť. Ubezpečujeme Vás, že robíme všetko preto aby boli výtvarné návrhy na stránke akonáhle sú schválené vedením SP, a.s. .

    Boli by sme veľmi radi ak by sa na tomto fóre v žiadnom prípade neskloňovalo slovo politika.