Nový vzhled WWW stránek

Pridať do obľúbených
  • a.suder1 5. november 2010 @11:13

    Dobrý den, co Vás vedlo ke změně designu WWW stránek? Ta nová verze je pomalá, nepřehledná, chaotická, změna nemusí být vždy k lepšímu.. Jsem pro návrat k puvodní verzi, kde jsem si vždy rychle našel co potřebuji, což tady nejde.. s pozdravem

  • Roman Magdolen 5. november 2010 @13:58

    to: a.suder1 - nesuhlasim s vasim tvrdenim. stranka je velmi moderna a dynamicka, je aj prehladna, ale treba si na nu, ako na vsetko nove, zvyknut. ponuka dokonaly prehlad. je to moderny e-shop s pridanou informacnou hodnotou. velmi rad by som poznal jej tvorcu.

  • Monika Podolská (POFIS) 5. november 2010 @16:32

    Dobrý deň,
    Hlavným dôvodom zmeny stránky bola potreba zosúladiť dizajn stránky s ostatnými internetovými stránkami Slovenskej pošty, a. s., a spustenie internetového obchodu s filatelistickým tovarom.
    Stará stránka už nespĺňala požiadavky na modernú webstránku. Nová stránka má oveľa viac funkcionalít, ponúka podrobné rozdelenie produktov podľa druhov, rokov vydania a podľa tematických okruhov a emisných radov. Nájdete tu aj emisné plány poštových známok podľa rokov aj s obrázkami známok.
    Známky a produkty sa dajú vyhľadať aj podľa autorov, ktorí sú abecedne usporiadaní. Katalóg obsahuje prehliadač, ktorý vám umožní vyhľadanie konkrétneho produktu podľa ľubovoľne zadaného slova alebo roku. Obrázky si zas môžete zväčšiť vo väčšom rozlíšení ako predtým a navyše si ich pomocou „virtuálnej lupy“, môžete detailne prezrieť.

  • a.suder1 9. november 2010 @10:07

    to: Roman Magdolen: tento web je vše jenom ne dynamický, o přehlednosti ani nemluvě, základem filatelie je chronologický přehled a číslování pokud Vám to nedošlo..

  • lipjanecpeter 9. november 2010 @23:25

    Dobrý večer,
    vytvoril som si objednávku v internetovom obchode a neviem to dotiahnuť do konca. Myslel som si, že budem platiť v hotovosti ako dobierku a tu na konci objednávky ma pýta údaje o karte. Prosím vysvetlenie a radu, či musím objednávku zasielať klasickým spôsobom na tlačive.
    Ináč som s novým dizajnom veľmi spokojný.

  • Monika Podolská (POFIS) 10. november 2010 @07:51

    Dobrý deň,
    Nakupovanie na stránke je možné len prostredníctvom kreditnej karty. Ak chcete tovar na dobierku, budete si musieť vypísať objednávkový formulár (nájdete ho v informáciách) a poslať nám ho e-mailom, alebo poštou.

  • Monika Podolská (POFIS) 10. november 2010 @07:57

    To: a.suder1: všetky produkty na stránke sú chronologicky zoradené a očíslované. Okrem toho sú poprepájané podľa toho či patria do jednej emisie, do rovnakého emisného radu, alebo si sú podobné tématicky.