Ochrana prírody Korytnačka a Salamandra

Pridať do obľúbených
  • 11111 27. február 2009 @17:37

    Dobrý večer,
    Som sklamaný z návrhu známok Ochrana prírody Korytnačka a Salamandra. Určite sa dajú zobraziť lepšie. Prečo je korytnačka malá a čierna, keď čierny má len pancier a čo zobrazuje bodkované pozadie? Budem rád, ak mi niekto odpovie. Vraťo

  • mm 3. apríl 2009 @14:15

    Prave som isiel pisat uplne rovnaky prispevok. Ten navrh je na rovinu hnusny. Horsie to uz byt ani nemohlo. A co tie trapne skvrny.

    Pozrite sa ako sa robia pekne znamky

    http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/filatelie%2Cznamky?ekpid=13832&grpid=13827&pgtyp=V

    http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/filatelie%2Cznamky?ekpid=13743&grpid=13572&pgtyp=V

    http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/filatelie%2Cznamky?ekpid=13365&grpid=13384&pgtyp=V

    Kedy urobi Slovenska posta podobne pekne znamky, za ktore sa nebudeme musiet hanbit?

  • popapulos 7. apríl 2009 @15:07

    Výtvarné návrhy známok treba zadávať tým, čo to vedia robiť a nie kamarátom sediacim v komisii. Kornel

  • 11111 9. apríl 2009 @15:20

    Sklamanie za vysoke ceny.
    Asi najlepsie by bolo dat nominal znamok rovno na 2 eura, aby sme aspon v niecom predbehli vsetky krajiny.
    Vsade inde sa vydavaju lacne znamky vo vacsom pocte, len u nas su drahe, je ich malo a navyse su aj skarede.

  • Milco 11. apríl 2009 @16:00

    O cennach (nominale) nebudem hundrat - je to cena EU a musi sa narod s tym uspokojnit - a ci sa znamky vydavaju lacne alebo nie - tu taktiez nemozno nic podniknut - vsetko je v rukach postovych taryf - a nesuhlasim aby sa vydavali v 'neohranicenom' mnozstve!

    Take mnozstva maju tam nejake 'banana' republiky - zadrzat mnozstvo v ramci!!!

    Uz ked Slovenska posta zanedbala gravuru (co Ceska posta mudre - nespravila) - bar nak sa postrapia to robyt kvalitetne - nak sa rozpamataju ze pocas CSSR bili postove znamky velmej cenne a kvalitetne.

  • Monika Podolská (POFIS) 11. apríl 2009 @16:54

    Pán 1111, raz by ste chceli, aby sme vydávali známky drahé a v malých nákladoch (a aby sme pretláčali staršie známky), inokedy zase chcete lacné a vo veľkom náklade. Pošta musí mysieť ekonomicky a snažiť sa vydávať také náklady známok, ktoré budú dostačujúce pre poštovú prevádzku, ale neostanú po zmene tarify ležať na skladoch.

  • Monika Podolská (POFIS) 11. apríl 2009 @16:58

    Treba sa lepšie pozrieť akými technikami sa tento rok tlačia poštové známky.
    Myslím, že by mali byť priaznivci rytiny spokojní.

  • 11111 14. apríl 2009 @19:07

    Tak si konecne vyberte, ci chcete mat drahe znamky s malym nakladom a malo znamok vydanych za rok, alebo lacnejsie s vacsim nakladom a viac vydanych v roku.
    Tak to nie je ani ryba, ani rak. Alebo chcete mat vsetky mozne nominale znamok od 1 centu po 2 eura, ako to bolo pri korunovych znamkach?
    A robit nekonecne dotlace? Tie iste znamky sa ludom za 15 rokov jednoducho uz opozerali a po roku sa uz nikto ich krasou nezaoberal. Pokial sa nemylim a to nie, este nie je vydana ziadna vyplatna znamka so zakladnym nominalom 0,33 eura a tohto roku bude len jedina a to prezident. Ale zato mame celu seriu znamok so vsetkymi moznymi aj nemoznymi nominalmi.
    PRECO CHCETE ZVYSIT POSTOVNE???
    DOVOD NA TO NIE JE!!!