ZZ a spoločné vydania

Pridať do obľúbených
  • mery.en123 3. február 2015 @13:18

    V emisnom pláne na rok 2016 nie je uvedené spoločné vydania známok Sovenska s iným štátom - nie je na pláne, alebo sa zverejnia neskôr. Plánuje sa na rok 2017 spoločné vydanie?

    Nedal by sa vydať známkový zošitok Vianoce 2015 miesto Vianočnej pošty??? Aby boli Veľká noc a Vianoce (Karol Ondreička) na ZZ, keď motívy známok sú podobné, tak ako v roku 2012 - Vianoce 2014 by sa tiež hodili. Aj Veľká noc a Vianoce v pláne 2016 - paličková čipka (rovnaký motív) - by sa mohli vydať na ZZ. A Vianočná pošta by sa mohla vydať s inými filatelistickými materiálmi.

  • Monika Podolská (POFIS) 3. február 2015 @13:30

    Dobrý deň,
    na rok 2016 zatiaľ nie je dohodnuté spoločné vydanie, ak by sa niečo zmenilo, informácia bude určite zverejnená v emisnom pláne.
    Návrhy do emisného plánu na rok 2017 sa bude prejednávať v tomto roku.
    Vaše návrhy na vydania ZZ zvážime.

  • nal 6. február 2015 @10:29

    Pani Podolská, nebolo by vhodné, ak by sa prostredníctvom stránky POFIS mohlo dávať návrhy na nové emisné plány?
    Na stránke by sa zverejnili formuláre pre návrhy. Samozrejme, pre ich vyplnenie by bola potrebná registrácia s overením.
    Myslím si, že zaoberať sa pri tématických návrhoch do detailov typu aký rozmer má mať známka či v akom náklade je plne v kompetencií vás a ministerstva. Skôr by šlo o "námet známky" / "zdôvodnenie" / "zaslanie fotoprílohy" (ak by niekto chcel zaslať aj obrazový motív k námetu). Samostatnú kapitolu by hrali verejné hlasovania k známkam do emisného plánu (kde sa vie spraviť značná medializácia - v konečnom dôsledku sa podobne vyberal aj motív SVK euromincií).
    Keďže na stránkach POFIS je už registrácia a máte aj fórum, z technického hľadiska to nepredstavuje žiadne väčšie zásahy do redakčného systému.
    Môžete sa mi aj ozvať na môj prihlasovací mail, rád pomôžem.

  • Monika Podolská (POFIS) 6. február 2015 @10:55

    Dobrý deň,
    Návrh na vydanie poštovej by mal byť seriózny, poslaný klasickou poštou, čo zabezpečuje identifikáciu iniciátora vrátane mena a adresy. Osoby s nickami typu 1_1, ktoré diskutujú na našom fóre, bohužiaľ nemôžu byť kvôli svojej anonymite dôveryhodné. Pri zasielaní návrhu sa navrhovateľ, samozrejme, nemusí zaoberať technickými detailami známky, o tomto nerozhoduje námetová komisia, ktorej sú návrhy predkladané.

  • nal 6. február 2015 @22:00

    Pani Podolská, vyplnením formulára sa doplní aj meno, priezvisko, kontaktné údaje a verifikuje sa aj mail. Vôbec to nemá byť totožné s registráciou do tohto fóra (napr. pri personalizovanej známke máte všetky potrebné údaje už od užívateľa - poštový kontakt aj mail.
    Ale je to vaše rozhodnutie.