FILA salón v Paríži

Pridať do obľúbených
  • i.krizka 22. december 2014 @11:02

    Na uvedenom salóne bolo, ako hosť pozvané Slovensko. Z tohoto dôvodu vydala Francia automatovú známku s Bratislavským hradom + FDC+CM. Prečo o takejto významnej udalosti Pofis neinformuje širokú filatelistickú verejnosť?

  • Monika Podolská (POFIS) 22. december 2014 @12:21

    Dobrý deň,
    O vydaní automatovej známky k výstave Salon d´Automne sme sa dozvedeli až na výstave. O vydaní FDC a CM k automatovej známke s Bratislavským hradom nemáme vedomosť.

  • i.krizka 22. december 2014 @12:54

    Príležitostný hárček a FDC i CM si môžete pozrieť na www.poštové známky - slovaciká. Vyzerá to skutočne dobre. Mohli by ste to mať v predaji, ako volakedy Štefánika.

  • Monika Podolská (POFIS) 22. december 2014 @14:21

    Okrem automatovej známky sú aj FDC aj CM súkromné vydania, predpokladám, že asi usporiadateľa výstavy, ktorým nebola francúzska pošta ale Syndikát francúzskych filatelistických obchodníkov.
    Produkty s automatovou známkou sa dajú vyrobiť len tak, že sa najprv zakúpia známky v automate a následne sa z nich vyrábajú FDC a CM. Predaj automatových známok k špeciálnej udalosti je obmedzený na danú udalosť a teda ich dodatočné vyrábanie neskôr už nie je možné.