Vyrocie Salezianskej provincie na Slovensku

Pridať do obľúbených
  • petopit 7. apríl 2013 @16:14

    Dobry den, rad by som sa opytal ci by Slovenska posta nepouvazovala nad zaujimavym vyrocim prichodu prvych salezianov na Slovensko. Momentalne sa na Slovensku budu nachadzat aj ostatky tochto mimoriadne popularneho svatca medzi mladezou. Alebo ci by nepripravila spolocne s talianskou postou harcek ci FDC. Ide o rok 2014, cize by bol aj cas pripravit vydanie. Spolocenstvo zalozil taliansky knaz Jan Bosco v roku 1874 ked boli schvalene stanovy. Na Slovensku posobia od roku 1924.

  • Veronika Vančová (POFIS) 8. apríl 2013 @08:10

    Dobrý deň, emisný plán poštových známok sa pripravuje s dvojročným predstihom. To znamená, že pre rok 2014 je už emisný plán schválený (máme ho aj na našej stránke v sekcii Katalóg - Emisné plány). Pre budúcnosť adresujte návrhy na vydanie poštovej známky v písomnej podobe priamo na Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja alebo na Slovenskú poštu.
    Prajem pekný deň.

  • burcostefan 17. apríl 2013 @11:12

    Prajem pekný deň!
    Odporúčam do pozornosti "petopit" aj iné dôležité a pekné filatelistické materiály, ktoré môžu dokumentovať históriu,kultúru, udalosti... napr. celinové obálky, či poštové lístky s prítlačou a príležitostné poštové pečiatky.