• Peter 14. marec 2013 @19:42

    Dobrý deň. Takže Benedikta 16 na známkach nemáme. Nechcete teraz aspoň zaradiť do emisného plánu nového pápeža Františka 1? :-))

  • Veronika Vančová (POFIS) 15. marec 2013 @08:50

    Dobrý deň, Slovenská pošta bude uvažovať o zaradení poštovej známky venovanej novému pápežovi do emisného plánu v prípade, že sa potvrdí jeho oficiálna návšteva u nás na Slovensku.

  • MN 15. marec 2013 @19:34

    Prečo iba v prípade že sa potvrdí jeho návšteva na Slovensku ?

  • Peter 15. marec 2013 @20:03

    Tiež ma zaujíma odpoveď na to že prečo iba v tedy keď sa potvrdí návšteva. Ah Bóže Slovensko je tak neuveriteľné zaostale :-((( To sem musí prísť na návštevu aby mali na neho filatelisti pamiatku??? Je to smutné čo sa tu robý. Nezabudnite si najbližšie dať znova nejaký 100 tisícovy eurovy padák!!!

  • Veronika Vančová (POFIS) 16. marec 2013 @09:49

    Dobry den, Slovenska posta nebude na taketo invektivy reagovat.

  • peter 16. marec 2013 @19:34

    Treba oceniť triezvu emisnú politiku Slovenskej pošty. Pritom aj takéto požiadavky sú filatelisticky riešiteľné a v zahraničí v značnej miere využívané. Na tento účel sa vydávajú známky s kupónom určeným na personalizáciu,
    keď záujemca má možnosť si vybrať želaný námet a oficiálny vydavateľ zabezpečí jeho reprodukciu na kupón.

  • i.krizka 8. september 2014 @13:37

    Myslím, že tradične a celkom správne bol u nás na známke vydaný pápež pri príležitosti jeho návštev. .Týka sa to teda aj Františka. Je to zaužívané i v iných krajinách.

  • Ferdo1 27. november 2014 @12:12

    Pán Peter. Vatikán je mestská štát. Mám len jednu otázku: Má naša pošta vydávať na známkach aj vedúcich predstaviteľov iných štátov? Najmä vtedy ak jeho činnosť nesúvisí s aktivitami so Slovenskom?
    Ak navštívi Slovensko - prosím - nech pošta vydá na známke aj japonského cisára. Predstavte si, že by sa stalo so známkovou torbou keby všetky náboženské skupiny požadovali vydať na známkach tých svojich napr:
    - právoslavní chceli vydať svojich patriarchov,
    - moslimovia svojich imámov,
    - budhisti, šintoisti, a iné ázijské náboženské odnože svojich mníchov, božstvá,
    To by bol chaos však. Domnievam sa, že nie sme klerikálna republika ale demokracia západného typu. Týmto nesiaham na Vaše právo na svoj názor. Toto je môj. Plne súhlasím s pani Vančovou. Pán Peter, Vaša invektíva z 15.marca je naozaj podivná.