www.mojaznamka.sk

Spustená nová online aplikácia! www.mojaznamka.sk.

Objednajte si známku s personalizovaným kupónom online! V troch jednoduchých krokoch máte originálny darček pre Vašich blízkych.

mojaznamka.sk

Komentáre

  • peter 13. jan 2012 @17:17

    Myšlienka je dobrá, ale zrejme sa táto ponuka len tvorí. Vo všeobecnosti ten prístup nie je taký univerzálny, ako by sa žiadalo. Pre väčšinu záujemcov bude tých "jednoduchých" krokov treba o niečo viac ako tri...

  • Monika Podolská (POFIS) 13. jan 2012 @21:55

    Nová aplikácia má najmodernejšie funkcie, ktoré aktuálna verzia Internet Explorelu nepodporuje (nová verzia IE 9 sa už pripravuje) a zatiaľ funguje na prehliadači Firefox Mozilla, Google Chrome a Safari.
    Dnes však už pre používateľov internetu nie je problém, aby si stiahli akýkoľvek prehliadač. Je to jednoduché a stačí to urobiť iba raz. Bez problémov potom budete môcť navštevovať nielen našu novú stránku www.mojaznamka.sk, ale si budete môcť prezerať aj iné moderné a zaujímavé webstránky.

  • peter 14. jan 2012 @12:24

    Ďakujem za bližšie vysvetlenie, je jasné, že v súčasnosti všeobecne rozšírená verzia prehliadača Internet Explorel na ponúkanú aplikáciu nepostačuje. Samotné stiahnutie novšieho prehliadača by pre väčšinu pasívnych užívateľov počítača žiadalo doplniť kratšou "kuchárkou" s následnou možnosťou jeho využívania v rozsahu kompletnej stránky POFIS.

  • ivba 16. jan 2012 @14:39

    skúsil som, poslal som objednávku a teraz čakám na to čo mi príde,
    napíšem potom dojmy.
    Myšlienka je Fantastická a sa mi veľmo páči..
    Krajší darček v rodine si neviem predstaviť !
    Ste ma potešili !

  • jankovic 26. jan 2012 @23:33

    zaplatil som za moju známku,ale akosi mi ušlo ako dostanem tie známky,tak teda ako?
    Aplikácia je jednoduchá a páči sa mi a veľmi sa teším na známky

  • Veronika Vančová (POFIS) 27. jan 2012 @07:53

    Ďakujeme za Vašu pozitívnu reakciu. Poštové známky Vám pošleme doporučenou zásielkou na Vami uvedenú adresu.

  • flashpietro 25. feb 2012 @22:55

    aký je minimálny počet TL pre objednávku a dá sa objednávka uhradiť ináč ako elektronicky? napr. dobierkou
    Peter

  • Monika Podolská (POFIS) 26. feb 2012 @08:25

    Cez internet si mozete objednat do 200 TL, objednat si TL mozete aj na ktorejkolvek poste alebo priamo na nasom vyrobnom pracovisku. Vsetky moznosti a podmienky su uvedene aj v Obchodnych podmienkach, ktore najdete aj na nasej stranke www.pofis.sk Informacie. Zasielanie na dobierku nie je mozne, nakolko je potrebna platba vopred.

  • karolturecek 14. apr 2016 @09:07

    Urobil som chybu pri zadávaní textu. Až v ozname o potvrdení objednávky som uvidel, že dva riadky sú odpoly zrezané. Dúfam, že sa s tým dá ešte niečo robiť, a že mi to tak nevyrobíte. Aj keď som už zaplatil! Myslím, že aplikácia by mala mať pred definitívnym odsúhlasením zabudovanú kontrolu s otázkou "ste si istý?"
    Ďakujem.